fbpx

online booking kalender forside

Behandlingsdager

Kristiansand

Tirs-ons

Kristiansand Body Work

Johnny Andersson

For mange er en smertefri hverdag vanskelig å oppnå. Kroniske muskel- og skjelettsmerter er noe mange av mine klienter sliter med. Disse smertene oppleves vanligvis som om de kommer og går, i virkeligheten merkes de mindre i perioder men kommer tilbake etter en stund, det vil si de er ikke gått vekk.

Det er en varig bedring av disse smertene jeg arbeider med, dette arbeidet gir mange gode tilbakemeldinger og gode resultater med de behandlingsmetodene jeg rår over.

Hos meg får du en behandling som er testbasert, det vil si at før du kan motta behandling går vi gjennom et testprogram for muskel og skjelettsmerter for å finne den mest sannsynlige årsaken til din smerte for så å starte behandlingen. 

Mine mest brukte behandlinger er Atlaskorrigering, Ortopedisk massasje og dyp bindevevsmassasje gjennom fasciebehandling.

 
 

Johnny Andersson Kristiansand Massasje

 
 

Kontaktinformasjon

Hvis du har behov for å snakke med meg eller booke time over telefon kan du ringe 380 45 955. Hvis jeg er opptatt ringer jeg deg tilbake så raskt som mulig. Du kan også bestille time i Kristiansand her: online bookingsystem.


Kristiansand Body Work

Skippergata 38
4611 Kristiansand

Org.nr: 987 716 819 MVA
Kontonr: 3060.35.01418
IBAN: NO69 3060.35.01418
SWIFT: DNBANOKK